Post Holland West

Haal- en brengservice voor uw postbus

Onderdeel van onze 24 uurs postbuspost dienstverlening is de mogelijkheid om uw post op gezette tijden door één van onze koeriers te laten halen en brengen. Deze dienstverlening wordt op abonnementsbasis aangeboden. 


Waarom kiezen voor Post Holland West?

Gemak: uw post wordt opgehaald, gefrankeerd, gesorteerd en verzonden, op elk gewenst moment! Geen omkijken meer naar tarieven, postzegels of een dure frankeermachine op contract.
Service: u kunt er 100% van op aan dat uw post op tijd, volgens het juiste tarief op de juiste locatie wordt bezorgd. U bent verzekerd van een snelle respons en persoonlijk contact – 24 uur per dag! Want de beste service en échte aandacht voor uw bedrijf vinden wij het allerbelangrijkste.
Tijd: postverwerking kost veel tijd. Wij ontlasten uw medewerkers hiervan zodat zij weer tijd hebben voor de belangrijke interne taken.
Kostenbesparing: doordat we een eigen netwerk hebben, bieden wij u veel voordeligere tarieven. Een dure frankeermachine is zelfs niet meer nodig
24 uur Express: binnen 24 uur is uw post op haar bestemming d.m.v. onze overnight service, de snelste service voor postbuspost.
Maatwerk: mailingen en inpakwerk verzorgen we geheel zoals u wilt.
MVO: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bieden we weer kansen en kiezen binnen elke stap van onze processen voor de meest verantwoorde methode.